Dansk Blindesamfund Sønderjylland

Juleblads sælger søges

Hjælpere til salg af Blindes Jul i Sønderjylland søges

Hjælpere til salg af Blindes Jul i Sønderjylland søges

Et populært blad, der traditionen tro tilhører julen med julehistorier, noveller, opskrifter, spil og diverse konkurrencer med mere. Bladet sælges á 25 kr. fra den 23. oktober og frem til jul. Sælger får 5 kr. pr. solgt blad . Ring til distributør Stig Hansen på tlf. 20 33 00 06 og hør nærmere om mulighederne for en ekstra indtjening her op til jul. Skoleklasser, idræts- og pensionistklubber kan også hurtigt tjene lidt ekstra til klubkassen.

Overskuddet fra salg af Blindes Jul går ubeskåret til det lokale arbejde under Dansk Blindesamfund Sønderjylland og gør en klar synlig forskel for en gruppe af borgere, som virkelig trænger til nogle positive oplevelser i en mørk tid / verden.

Kontakt Stig Hansen på tlf. 20 33 00 06

Jul i mørke.

Er der noget skønnere end at gøre mennesker glade for sig selv? Glæden ved at købe og forære gaver ligger højt på listen over de små investeringer, der gøres i julen.

I Dansk Blindesamfund Sønderjylland gør vi det ved at trykke et blad, ”Blindes Jul,” og sælge det.

Det samme vil vi bede dig om. Sælg bladet for os, og bed din nabo og dine forældre, dine  børn og øvrig familie om at gøre det samme. Du bliver glad for at have hjulpet blinde og svagtseende i Sønderjylland, og blinde og svagtseende i Sønderjylland bliver glade for, at du har hjulpet dem.

Ud over den glæde, det giver, giver vi i Dansk Blindesamfund Sønderjylland 5 kr. pr. solgt blad.

Salget af Blindes Jul går ubeskåret til synshandicappede i vores eget område, Sønderjylland. Her vil pengene blive brugt til driften af vores netværker. Steder, hvor vore medlemmer kan mødes med hinanden og udveksle oplevelser. Vore netværker strækker sig fra en fiskeforening, ”Blindfiskerne,” og til ”De tre B’er,” bowling, bøffer og baj… Nå ja, vi får en øl efter spillet. Men vigtist af alt, et møde ved vore sammenkomster mellem mennesker der har et vanskeligt handicap at skulle kæmpe imod hver dag. Og det er vigtigt.

Kontakt mig dag og nat for at få mere at vide og tilmelde dig som sælger:

Stig Hansen. 20 33 00 06

Mail. min@mail.dk

Nyeste kommentarer

28.10 | 09:07

Hej Hvordan melder mandig ind i dbs?

27.02 | 16:29

Hej hvornår er der svømning? Mvh Hans j Auerbach

14.11 | 18:48

her er et Mobole pay nr. 73162 som kan bruges.

13.11 | 15:37

Har i et nummer og mobilepay jeg kan donere et lille beløb på for ...